BLI MEDLEM / MÅNADSGIVARE

Medlemskap

Vi håller oss på jorden är en politiskt obunden ideell organisation. Vårt syfte är att sprida medvetenhet kring flygets klimatopåverkan och att verka för ett minskat flygresande. Bli gärna medlem genom att fylla i det här formuläret. Som medlem är du välkommen att engagera dig aktivt men det går också bra att bara stödja oss genom ditt medlemskap.

Ett medlemskap kostar 50 kronor om året och gäller för ett kalenderår. För den som blir medlem i oktober eller senare bjuder vi även på nästa års medlemskap. Vi har valt att ha en låg avgift för att möjliggöra för så många som möjligt att bli medlemmar. För den som vill bidra ytterligare till organisationen tar vi tacksamt emot även högre belopp. Du kan också stötta oss genom att bli månadsgivare eller genom att ge en gåva.

Vårt bankgironummer är: 5112-3099
Vårt Swishnummer är: 1232260487

Månadsgivare

Nu kan du också bli månadsgivare genom att fylla i det här formuläret på Bankgirots hemsida. Välj själv det belopp du vill sätta in till Vi håller oss på jorden varje månad. Som månadsgivare blir du automatiskt medlem. Obs! Du behöver inte skriva någonting i fältet "Betalar-/kundnummer" i formuläret.

Du som på mer traditionellt vis föredrar att fylla i en blankett som du sedan skickar via vanlig post eller e-post kan hämta en sådan från den här länken. Har du inte tillgång till skrivare kan du skicka ett mejl med din adress till info@vihallerosspajorden.se så skickar vi en pappersblankett via posten.