FLYGFRITT 2020

Skulle du ta ett flygfritt 2020 om det fick 100 000 svenskar att göra samma sak?
Genom att anmäla dig till Flygfritt 2020 lovar du att ta ett flygfritt år nästa år - förutsatt att vi når målet på 100 000 anmälda före tolvslaget på nyårsafton. Ditt löfte blir alltså bara bindande  om vi når målet och du är därmed garanterad att din anmälan gör stor skillnad. Du minskar inte bara dina egna utsläpp betydligt – du är med och bidrar till 100 000 flygfria år!

Lyckas vi nå målet kommer vi även att sända en tydlig signal till både våra politiker - och varandra - om att vi är många som är villiga att förändra vår livsstil för att lösa klimatkrisen. Redan idag finns dessutom ett stort internationellt intresse för kampanjen, den har uppmärksammats i media i över 15 länder.

Nu har vi svenskar en chans att gå före och visa resten av världen att det går att komma överens om att tillsammans göra en insats för klimatet.

Anmäl dig idag och utmana dina vänner att göra likadant!
Anmäl dig i första hand genom att markera att du ”kommer” på evenemanget Flygfritt 2020. Om du inte har Facebook kan du anmäla dig genom att fylla i formuläret här på sidan. För den som inte har tillgång till dator går det bra att skicka ett vanligt brev med namn och adress till Maja Rosén, Halsviksvägen 25, 430 84 Styrsö.

Det finns garanterat 100 000 svenskar som vore beredda att anmäla sig till kampanjen – om vi kommer att lyckas nå målet beror på om vi blir tillräckligt många som hjälps åt att sprida den. Så utmana alla du känner att anmäla sig! Läs mer i Flygpratarguiden och Kampanjguiden.

Tveksam?
Tvekar du att anmäla dig? Föreställ dig då följande scenario:
Det är en sekund kvar tills anmälningstiden går ut. 99 999 personer har anmält sig. Det fattas alltså bara en enda person för att vi ska nå målet. Om vi ska lyckas, och bli 100 000 svenskar som tillsammans tar ett flygfritt år, hänger helt och hållet på dig.

Hade du anmält dig under dessa omständigheter? Om svaret är ja – anmäl dig redan idag! Du lovar bara att ta ett flygfritt år om vi når målet före tolvslaget på nyårsafton, och gör vi det är du med och bidrar till något stort!

Får du förhinder går det att avanmäla sig fram till tolvslaget på nyårsafton. Om det uppstår en nödsituation under 2020 har vi självklart förståelse för om man tvingas bryta sitt löfte.